Title of a News Article

Haliliye'de seçim startı veriliyor...

.

Haliliye'de seçim startı veriliyor...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen,  Partisinin Haliliye ilçe teşkilatını ziyaret ederek teşkilat üyelerinin seçim çalışmalarını inceledi.
TBMM'de günlerdir devam eden yoğun gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından bu sabah seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, bugün bazı gezi ve temaslarda bulundu.
ilk olarak AK Parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile görüşen Önen, daha sonra Haliliye ilçe Başkanlığına geldi. Bir süre önce yapılan olağan kongre sonrası ilçe Başkanlığına seçilen Mehmet canpolat ve ynei yönetimi tebirk eden Önen, Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat'tan yaklaşan seçimler öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Türkiye'nin en önemli seçiminin yapılacağı tarihin 7 Haziran 2015 olduğunu ifade eden Önen' Yeni Türkiye hedefi ile yola çıkan Ak Partinin bu hedefine varacağınan hiç kimsenin şüphesi olmasın, ancak bizler bu hedefe giderken en önemli temell taşlarımız ise yereldeki teşkilatlarımızdır, Urfa'nın en çok seçmeni olan Haliliye ilçe teşkilatı başta olmak üzere diğer tüm teşkilatlarımız büyük bir görevi ifa edeceklerdir, Ben, Haliliye ilçe Başkanımız Mehmet Canplat ve yeni yönetimi kutluyorum'dedi.

AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, Milletvekili Emin Önen'in kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek' Yarın  saat 13.30'da Ziraat Odası salonunda yapılacak olan ilçe danışma toplantımızda seçim startımızı vereceğiz, bu toplantıya tüm partili kardeşlerimizi bekliyorum'dedi.  

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195