Title of a News Article

Harran İlçe Danışma Meclisi Yapıldı

.

Harran İlçe Danışma Meclisi Yapıldı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Harran İlçe Başkanlığı Kasım ayı Danışma meclis toplantısını düzenledi. Harran Halk Eğitim Merkezinde yapılan İlçe danışma meclis toplantısında konuşan  AK Parti İl Başkanı Beyazgül; 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri başarıdan dolayı Harran'lılara teşekkür etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasın şunlara deyindi. " 1 Kasım seçimlerinde Harran ovasından büyük bir destek aldık. Bu yüzden Harran'lılara çok teşekkür ederim. Bundan sonra ki süreçte halkımızın 1 Kasım da bize verdiği güçle tüm kadrolarımızla hizmet karları olacağız. Bildiğiniz üzere dün tüm Milletvekillerimizin mazbatalarını seçim kurulun dan teslim aldık. Başta Sayın Faruk Çelik ve tüm Milletvekillerimiz Çarşamba günü saat 11:00 da Türkiye Büyük Millet Meclsine kayıt yaptırarak yeniden Ülke'ye hizmet etmeye başlayacaklardır. Bu vesile ile Harran İlçe danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını dilerim dedi."

Programa katılanların arasında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, İl yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Partili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195