Title of a News Article

Harran, rekorları altüst ediyor

.

Harran, rekorları altüst ediyor
banner206

Anayasa değişikliği referandumunda yüzde 96,8 evet oyuyla Türkiye rekoru kıran Şanlıurfa’nın Harran İlçesi, bu kez de Başkanlık seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği %96,08’lık oy oranı ile bir kez daha rekor kırdı.

Türkiye, 24 Haziran’da (dün) bir Başkanlık seçimi ve milletvekilliği seçimi için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda yüzde 52,58 oy oranıyla Başkan seçildiği seçimlere, Şanlıurfa’nın Harran İlçesi damga vurdu. 37 Bin 735 seçmene sahip olan Harran İlçesinde, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 96,8’lik oy çıktı. Daha önce referandumda evet oyu ile rekor kıran Harran, bu kez de Erdoğan’a verdiği destekle Türkiye’de 1. Olmayı başardı. 
Erdoğan, referandumda rekor kıran Harran'ı ziyaret etmiş ve Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, parti teşkilatı ve seçmenlere teşekkür etmişti. 

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 24 Haziran seçimleri için yoğun bir çalışma yaptıklarını belirterek, bir kez daha Türkiye rekoru kırdıkları için mutlu olduklarını belirtti. Başkan seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eden Özyavuz, seçim süresince yoğun emek veren meclis üyelerine, parti teşkilatına ve tüm Harranlı seçmenlere ilçeye bir rekor kazandırdıkları için teşekkür etti.

 

Akçakale 3. Oldu

Bu arada referandumda en çok evet oyu ile Türkiye’de 3’üncüsü Akçakale İlçesi de, bu kez Erdoğan’a verdiği 94,26’lık destekle yine Türkiye 32’üncüsü oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 14:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfali
urfali - 6 yıl Önce

Aleni oy gizli tasniften 70 yıl sonra aleni oy aleni tasnif rezilliğine.Bunun adına da utanmadan milli irade ve zafer diyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner195