Title of a News Article

HDP'nin Urfa adayı trafik kazası geçirdi

HDP'nin Urfa adayı trafik kazası geçirdi
banner206

 HDP'nin Urfa Kadın Milletvekili adaylarından Ayşe Doğan trafik kazası geçirdi. Bir ayağı alçıya alınan Doğan "Canımı acıtan  ayağım  değil, seçim çalışmalarımın aksayacak olması" dedi.

Birecik ilçesinde ki seçim çalışmalarından döndükten sonra Urfa Mirdesiler Derneğine bir ziyaret gerçekleştiren HDP Urfa Milletvekili adayı Ayşe Doğan, ziyaret çıkışı derneğin bulunduğu işhanı önünde talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alınan Doğan'ın sol ayağı alçıya alındı. Hastane doktorlarının röntgen sonuçlarına bağlı olarak kırık veya çatlak bulunmadığını açıkladığı Doğan "Canımı acıtan  ayağım  değil, seçim çalışmalarımın aksayacak olması" dedi.

Kobanê'nin yeniden inşa çalışmalarında destek vermek için Urfa'nın Suruç ilçesine gelen Miss Kurdistan 2015 güzeli seçilen  Dalia Zhala Hassan tarafından da ziyaret edilen Doğan, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederken, sağlık durumunun iyi olduğunu fakat yürümekte güçlük çektiğini  belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195