Title of a News Article

HDP’ye ilgi artıyor

 HDP’ye ilgi artıyor
banner206

HDP Urfa Milletvekili Adayı Ziya Çalışkan, Eyyübiye Halepli Bahçe Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Çalışkan'ın mahalleli yurttaşlar ve  esnaflarla buluşmasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Kürtçe mevlüt ile İbrahim Peygamber ve Nemrud'un hikayesini kaleme alıp kitaplaştıran bir yurttaş Çalışkan'a Ahmedê Xanê'den mısralar okurken, başka bir yurttaş ise Osman Baydemir, Selahattin Demirtaş ve HDP'ye ilişkin kaleme aldığı şiiri okudu.

Yurttaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileri arasında çalışmalarına devam eden Çalışkan daha sonra Topdağı Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Çalışkan, halk toplantısına dönüşen ev ziyaretlerinde mahalle sakinleri ve partililer ile seçim sürecini değerlendirdi.

HDP'nin kadın Urfa milletvekili adayı Ayşe Doğan  ise seçim çalışmaları kapsamında kadınlarla bir araya gelmeye devam etti. Kadınlarla yapılan toplantıda konuşan Doğan, tüm ülkenin aslında kaderinin kadınların elinde olduğuna vurgu yaparak "Toplumun temel taşı olan kadınlar, toplumu değiştirecek, dönüştürecek olan kesimdir. HDP'nin yeni yaşam projesi kadınlarla hayat bulacak." dedi. Doğan seçim çalışmalarına Urfa kent merkezinde, ev ziyaretleriyle sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195