Title of a News Article

Hekimoğlu destek arayışında

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Bu pazar günü  yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hekimoğlu Kenttin en büyük Aşiretlerinden Acem Aşiret derneğini ziyaret ederek destek istedi.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlunun bugünkü durağı, Sarayönü ve Karameydanındaki Esnaf ve vatandaşlar oldu. Bütün gün çarşı esnafını gezen Hekimoğlu, Ekonominin kötü olmasından dolayı, Esnafın büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu ve çarşıda bulunan Suriyeli iş yerlerinin onları daha da çok etkilediğini ifade etti. 1 Nisan sabahı göreve geldiğimiz zaman, bu sorunlara çözüm üreteceğini ifade ederek, İnsanlar artık değişimin şart olduğunu haykırarak söylüyor.Mevcut sistemin ve mevcut Belediyeciliğin artık değişmesi gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Ecz. Mustafa Hekimoğlu, Haliliyeli Vatandaşlardan bu pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için destek ve dua istedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195