Title of a News Article

Hep birlikte ‘evet’ dediler

.

Hep birlikte ‘evet’ dediler
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Akçakale’de ‘evet’ oyu için destek istedi.

16 Nisan’da yapılacak referanduma doğru yaklaştıkça partiler de, çalışmalarını arttırdı. Bu kapsamda Akçakale İlçesinde İş Adamı Bülent Büyükaslan tarafından ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi’ toplantısı yapıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us ve binlerce kişi katıldı.

Toplantıya katılanlar hep birlikte referandumda ‘evet’ oyunu kullanacaklarının mesajını verdiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın 16 Nisan’da gerekeni yapacağını belirterek,  “Şanlıurfa, halk oylamasında ortaya çıkacak 18 tane maddenin hepsini biliyor. Bizde elimizden geldiğince vatandaşları bu konuda aydınlatmaya çalışıyoruz. Şanlıurfa her zamanki gibi ferasetiyle, olgunluğuyla, vatan sevgisiyle, millet sevgisiyle şu anda dolu durumda, inşallah 16 Nisan’ı bekliyor. Hiçbir tezvirat Şanlıurfalının kararı konusunda endişeye düşürmemiş onu. Her girdiğimiz esnaf diyor ki, ‘Kararımız evet’ her girdiğimiz esnaf diyor ki, ‘Türkiye’nin geleceği için, istikrarı için, istikbali için istikrarı için oyumuz evet'. Vatandaşlarımız 16 Nisan’ı sabırsızlıkla bekliyor. 16 Nisan’da hem içerideki hem de dışarıdaki şer ekibine şer grubuna gerekli cevabı her zaman olduğu gibi Şanlıurfa verecek. Buradan biz bunları tüm halkımıza yansıtmak istiyoruz. Bizi çok büyük bir olgunlukla, misafirperverlikle bağrına basan, karşılayan tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195