Title of a News Article

Hilvan'da Erdoğan'a Destek İçin Toplandılar

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, önümüzdeki pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için basın açıklaması yaptı.

 Hilvan Belediyesi önünde yapılan basın açıklamasına, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Bayık yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu:

 

 

"Hepimizin bildiği gibi 10 Ağustos pazar günü Türkiye tarihinde bir ilki yaşayacağımız ve bir dönüm noktası niteliği taşıyan cumhurbaşkanlığı seçimi var. Türkiye halkı ilk defa sandığa giderek kendi cumhurbaşkanını seçecek".

 

Ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren bu seçim Türkiye başta olmak üzere, Orta Doğudaki İslam coğrafyası için de çok büyük bir önem arz etmektedir. İlk defa halkın cumhurbaşkanını seçeceği bu seçim, ülkemizin üzerinde baskı politikaları uygulayarak ilerlemesini, demokratikleşmesini ve sosyalleşmesini  engelleyen vesayet sistemini sona erdirecektir. Eskisi gibi devlet idarecilerinin üzerindeki baskıcı zihniyetin kurmak istediği korku imparatorlukları düşüncesi sona erecektir" dedi.

 

Yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'nin kapatılmak istenen önünün açılması bakımından çok önemli olduğuna değinen Bayık, konuşmasına şöyle devam etti.

 

 

"Bu seçim, Türkiye'nin kalkınmasını ve ilerlemesini istemeyen, aynı zamanda kalkınmanın ve gelişmenin önünde duvar olan, baskıcı dış güçler ve onların içerideki uzantılarına karşı verilecek en büyük mücadeledir. Bu mücadelede muzaffer olmamız ve gelişimdeki hedeflere ulaşmamız bakımından seçeceğimiz cumhurbaşkanının büyük bilgi ve birikim sahibi olması gerekmektedir. Bilgi ve birikimiyle Türkiye'ye yeni ufuklar açacak ve  ülkeye dinamik güç kazandırabilecek, Türkiye önünde ışık olacak, rehber olacak ve gerçekten bir lider sıfatını taşıyabilecek biri olmalıdır. İşte o büyük lider Recep Tayyip Erdoğan'dır.

 

Türkiye'yi karanlığa sürükleyecek iç ve dış güçlerin karşısında adayımızı desteklemek için pazar günü sandığa gidip mutlaka oylarımızı kullanmalıyız. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun"dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 14:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
YOLCU
YOLCU - 10 yıl Önce

başkan Hilvan şusudur haberin var mi ünce su işin halet.

SIRADAKİ HABER

banner195