Title of a News Article

İbrahim Kızıl hamlesi

.

İbrahim Kızıl hamlesi
banner206
 Gaziantepspor’da kongre öncesi sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Şanlıurfalı Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın yeniden aday olacağı belirtiliyor.

Bir süre önce Mehmet Kızıl'ın "Ağabeyim İbrahim Kızıl başkanlığı bırakıyor, başkan olarak kongrede sadece ben olacağım"sözlerinin gerçekleşmeyeceği iddia ediliyor. Çünkü  İbrahim Kızıl’ın başkanlığı bırakmayacağı ve kongrede tek aday olacağı söyleniyor.  Bu durumda Mehmet Kızıl'ın Başkanlık yerine as başkanlık görevine getirileceği ileri sürülüyor. 

 

LİSTE OLUŞTURULAMADI İDDİASI

Gaziantepspor’un olağan genel kurulunun 30 Haziran tarihinde yapılması gerekiyordu. Ancak ani bir kararla, 7 Temmuz'a ertelenmişti.  Bu arada Mehmet Kızıl bir açıklama yaparak, abisi İbrahim Kızıl'ın görevden ayrılacağını ve kendisinin tek aday olarak kongrede başkan olacağını söylemişti. Çok heyecanlı bir şekilde gazetelere demeç vererek açıklamalar yapan Mehmet Kızıl'ın, bu hayali gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. Çünkü İbrahim Kızıl görevi bırakmıyor.  Dün akşam saatlerine kadar henüz yönetim listesini netleştiremeyen başkan İbrahim Kızıl’ın arayışlarına sıkı bir şekilde devam ettiği öğrenildi. (Gaziantep 27) 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195