Title of a News Article

İl Başkanı Güneş teşkilatlara talimat verdi

İl Başkanı Güneş teşkilatlara talimat verdi
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı koordinesinde, MHP Haliliye İlçe Teşkilatının düzenlediği programda İl ve İlçe teşkilatlarının katılımıyla genişletilmiş ilçe teşkilat toplantısı gerçekleştirildi.
 

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, halkın sorunlarını dinleyip, bu sorunları ortak bir platformda istişare edip, çözüm üretmeye devam ediyor. İl Başkanlığının koordinesinde, Haliliye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda, İl Divan Kurulu üyeleri ile İlçe başkanları ve teşkilatları bir araya geldi.
 

Şanlıurfa’nın temel sorunlarının ele alındığı toplantıda, çözüm yolları da konuşuldu. Her zaman halkla bir arada olduklarını ve sorunları dinlediklerini kaydeden MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, teşkilatlara daha yoğun çalışmaları konusunda talimat verdi.


 

Programı düzenleyen Haliliye İlçe Başkanı Mahmut Sayık ve teşkilatına teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Mahmut Güneş, “Pandemi sürecinde teşkilatlar olarak fazla bir araya gelemedik ama sürekli halkımızla iç içeyiz. Bu programı düzenleyen Haliliye İlçe Başkanımız Mahmut Sayık ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları olarak saha dışında olmamız mümkün değil, Milliyetçi Hareket Partisi’nin vizyon ve kültürüne uygun olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Davamız bir çınar ağacıdır, geçmişte var olduğu gibi, gelecekte de var olacaktır. Bu sebeple, tüm kadrolarımızın bu misyona uygun hareket etmesi gerekiyor. Bugün burada Haliliye teşkilatımız, kendi ilçelerinde tespit ettiği sorunları raporlaştırmıştır, bu sorunların üzerinde istişare edip, çözüm yolları arayacağız. Halkımızla bir arada olup, birlikte nasıl büyürüz, bunların yollarını değerlendireceğiz” dedi.
 

MHP Haliliye İlçe Başkanı Mahmut Sayık da burada yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “gerek ülkemizde gerekse partimiz içerisinde son yıllarda en çok ihtiyaç duyduğumuz bizi biz yapan birlik ve beraberliğimize ilk günkü heyecanla azimle devam etmesinin gayreti içerisindeyiz. Aynı heyecanı gelecek nesillere aktarmak bizlerin borcudur. Hedefimiz siyasi kazanımlardan arındırılmış, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturunu ilke edinmiştir. Kişisel çıkarları, menfaatleri, çıkar çatışmalarını, adam kayırmalarını bertaraf etmiş, siyasi emelleri gerektiğinde toprak gibi çiğnemiş, biz olmanın kuvvetli olduğunu tecrübe ederek, öğrenmiş bir davaya gönül verdik. Yeri geldi iktidar görevi aldık, yeri geldi Meclis dışında kaldık ama çizgimizden asla şaşmadık” şeklinde konuştu.
Toplantıda sosyal medya kullanımı ve sosyal platformlar üzerine bir konuşma gerçekleştiren MHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Levent Kama ise, sosyal medya kullanımının önemine vurgu yaptı.
Kama, yaptığı açıklamada, şöyle konuştu: Sosyal medya, artık ülkemizde, evimizde elimizde ve hatta çocuklarımıza kadar indi. Bir pazarlama ürününü bile artık sosyal medyadan takip ediyoruz. Çok büyük paralar harcamadan, sosyal medya üzerinden yaptığımız çalışmaları paylaşıyoruz ve bu da çok kısa bir sürede yayılabiliyor. Geçmişi hatırlayacak olursak, özellikle seçim dönemlerinde televizyon ve gazetelerin yanı sıra billboardlara reklam çalışması için çok büyük paralar harcardık. Şuanda ise sosyal medya var ki bu da çok büyük bir avantaj. Ama bu avantajı sadece seçim döneminde kullanmıyoruz, her zaman kullanmamız gerekiyor. Parti olarak yaptığımız ve sosyal medyada paylaştığımız bir çalışmayı diğer arkadaşlarımız da paylaşmalı ve bu şekilde daha fazla kitlelere ulaşmış olacağız.”
Yapılan konuşmaların ardından çekilen fotoğraflarla program sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Merdo
Merdo - 2 yıl Önce

MHP diye bir parti vardı bir zamanlar .fikirleri iflas etmiş aynı hdp gibi

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142