Title of a News Article

İl Başkanı Yıldız'dan flaş seçim açıklaması

İl Başkanı Yıldız'dan flaş seçim açıklaması
banner206
 “Yeni Türkiye'yi daha güçlü ifade edeceğiz”
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında insanlarımızla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimleri için destek istiyor.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız, “24 Haziran seçimleri yüzyılın seçimleridir. Bu şekilde hazırlandık. Allah'ın izniyle 25 Haziran günü yeni Türkiye'yi daha güçlü ifade edeceğiz. Türkiye, 24 Haziran 2018 tarihinde genel seçimlere gidecek ve önümüzdeki dönem milletimizi temsil edecek olan milletvekillerini seçecektir. Partimiz, devletimize ve milletimize en iyi şekilde hizmet ediyor ve etmeye de devam edecektir. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi AK Parti hizmet partisidir ve milletimize, ülkemize hizmet etmek için vardır. Biz AK teşkilatlar olarak milletimizin hizmetkârıyız” dedi. 

24 Haziran’da ülkemizin istikbaline yön verecek tarihî bir seçim yaşanacak
“Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi; ‘5 - 10 sene önce yaşadığımız hadiseleri gözümüzün önüne getirdiğimizde son 16 senede Türkiye’nin ne kadar büyük bir destan yazdığını çok daha iyi görüyoruz’ diyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “AK Parti Türkiye’sinde doğan, bizim dönemimizde hayata adımını atan, gerçek demokrasiyle yine bizim dönemimizde tanışan gençlerimizin bu karşılaştırmayı özellikle ve muhakkak yapması gerekiyor. Zira 24 Haziran’da ülkemizin istikbaline yön verecek tarihî bir seçim yaşanacak. Sizden 16 Nisan’da araladığınız o büyük ve güçlü Türkiye kapısını 24 Haziran’da ardına kadar açmanızı istiyoruz. Desteğinizi esirgemeyin diyoruz” diye konuştu. 

Yaparsa yine AK Parti yapar
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın diliyle söylemek gerekirse; yapıldığında ülkemize ne güzel yakışır dediğimiz projelerimiz var. Geleceğe dair hayallerimiz, umutlarımız, hedeflerimiz var. Hamdolsun, bugüne kadar size ne söz verdiysek yerine getirdik. Şimdi daha büyük yatırımlar için yola koyuluyoruz. ‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ diyoruz. Bunun için sizlerden çok güçlü destek bekliyoruz.”  

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 6 yıl Önce

İl başkanı fakıbabanın şeyimde değil ile ne demek istediğini de keşke açıklasaydı
Not yaptığımız yorumlar neden yayınlamıyorsunuz yoksa şeye mi kıZdınız

SIRADAKİ HABER

banner195