Title of a News Article

İsmi CHP İl Başkanlığı için geçiyor! Partisini yalnız bırakmadı

İsmi CHP İl Başkanlığı için geçiyor! Partisini yalnız bırakmadı
banner206

CHP Şanlıurfa İl Örgütünde yıllardır çeşitli görevlerde bulunmuş olan ve yapılması muhtemel olağanüstü kongrede başkan adayı olması beklenen CHP eski il Başkan Yardımcısı Ahmet Budak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siverek ziyareti öncesinde ve sonrasında sahada görev alması ile dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz cumartesi günü Siverek ilçesini ziyaret etti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun gelişi öncesinde CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Parti Meclis Üyesi Erbil Aydınlık ve CHP Siverek İlçe Mehmet Eyüp Demir’in de aralarında bulunduğu partililer ilçede yoğun çalışma yürüttü. Bu çalışmalara ismi kamuoyunda CHP Şanlıurfa İl Başkanlığına aday olacağı şeklinde konuşulan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Ahmet Budak’ın da katılması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinden bir gün önce Siverek’e giden Budak, Milletvekili Aziz Aydınlık ve beraberindekileri ile birlikte salonun hazırlamasında büyük rol aldı.

Budak, yaptığı açıklamada, partilerini iktidara giden yolda asla yalnız bırakmayacaklarını vurgulayarak, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siverek programı coşkulu geçti. Bu buluşmada bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2022, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195