Title of a News Article

İşte Ceylanpınar’ın listesi

AK Parti Ceylanpınar 5. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde Başkanlığa yeniden AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin seçildi.

Ceylanpınar Kapalı Spor Salonu’nda gerekleşen kongreye Şanlıurfa Milletvekillerinden Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Abdulkerim Gök, M.Emin Önen, Zeynep Karahan Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, bazı ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Divan Başkanlığına AK Parti İl 2. Başkanı Erkan Sözen, Divan Heyetine de Aysel Göncü, Sinan Şeyhanlıoğlu, Mehtap Yıldız ve Hadi Tekakıl seçildi.

Kongrede selamlama konuşması yapan AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti’nin Ceylanpınar’a yaptığı çalışmaları anlattılar. Milletvekili adına ise Seydi eyyüpoğlu ve Kerim Gök birer konuşma yaptılar. Bu kongreden sonra 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerin startını vereceklerini bildiren konuşmacılar, AK Parti’nin Ceylanpınar’da bir zafere daha imza atabilmesi için yoğun çalışma yürüteceklerini belirttiler.

Bu arada seçimlere tek liste halinde giden mevcut başkan  Ahmet Güntekin, tüm delegelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Ahmet Güntekin’lin listesinde şu isimler yer aldı;

Fetullah Tarhan,Cengiz Abir, HidayetDik, Resul Karataş, Halef Yaşlı, Adnan Yıldız, Mahmut Kesmez, İbrahim Ergin, Abidin Varlı, Cuma Çiftçi, Celal Ay, Mehmet Ekn, Hülya Bekiroğlu, Mehmet Yıldırım, İbrahim Turan, Sinan Çaputkan, Fidan Alan, Ali Keskin, Songül Can Aslan, Müslüm Ökten, Osman Çoşkunkan, Ali Temelci, Halil Kaya, M. Haydar Ersoy. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195