Title of a News Article

İşte Kongreye katılacak isimler...

.

İşte Kongreye katılacak isimler...
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Kongresi 4 Ocak Pazar günü saat 11.00’de GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Seçimlere tek liste ile gidecek olan Zeynel Abidin Beyazgül, bayrağı AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’den devralacak.

2015 Genel seçimleri öncesinde AK Parti’de il kongresi heyecanı yaşanıyor. 4 Yıldır AK Parti il başkanlığı görevini sürdüren Av. Yusuf Eğilmez, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağından dolayı bu koltuğu bırakacak. AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen AK Parti İl Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Pazar günü yapılacak il başkanlığı seçimlerine tek liste ile giderek bu koltuğun yeni sahibi olacak. Beyazgül, kongrenin ardından il yönetimini oluşturarak genel seçim hazırlıklarına start verecek.

 

Kongreye Başbakan katılmayacak

Bu arada 4 Ocak Pazar günü GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak kongreye Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılmayacak. Kongreye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kalkınm Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in katılması bekleniyor. Bu arada kongrenin divan başkanlığını AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın yapacağı öğrenildi.

Öte yandan Pazar günü yapılacak kongrede görevi Zeynel Abidin Beyazgül’e teslim edecek olan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Urfa’da ilçe teşkilatlarını gezerek veda ziyaretlerini sürdürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195