Title of a News Article

İşte Urfaspor'un borcu..

İşte Urfaspor'un borcu..
banner206

Şanlıurfaspor'un her geçen gün borcu artıyor. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli ekibin 36 Milyon TL'ye ulaştığını açıkladı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da, kulübün her geçen sezon borcunun artması gelecek açısından olumsuz bir hava yaratıyor. Sarı-Yeşilli ekibin borcunun yüksek olmasından dolayı 12 Haziran'da yapılacak kongrede halen takımı sahiplenecek bir aday çıkmadı. 4 Sezondur Urfaspor Kulüp Başkanlığını yürüten ve bu süre zarfında herhangi bir başarıya imza atamayan Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 12 Haziran'da yapılacak kongrede aday olup olmayacağını açıklamazken, kararını önümüzdeki günlerde verecek.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar'a yaptığı açıklamada, Sarı-Yeşilli ekibin borcunun 36 Milyon TL olduğunu söyledi. Mali konuda Urfaspor'un güçlü hale gelmesi gerektiğini dile getiren Şimşek, "Bu yıl yönetim kurulu olarak ben ve diğer arkadaşlarım 23 milyon lira takım için harcadı, 13 milyon lira da oyuncu ve banka ödemelerimiz bulunuyor. Takımımızın şuan toplam 36 milyon lira borcu var. Bu borç bu lig için çok değil, örneğin Karşıyaka ve Kayseri Erciyes çok ciddi masraflar yaptı ancak lige dahi tutunamadı. Süper Lig'den Eskişehir ve Sivas gibi çok ciddi kulüplerde düştü. Takımımızın ciddi manada kalıcı gelire ihtiyacı var.Bu konuda çalışmalarımız var, inşallah Urfa'ya kalıcı gelir noktasına önemli adımlar atmayı başaracağız" diye konuştu.

 

Haber: Uğur BUDAK

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195