Title of a News Article

İYİ Parti'nin Urfa Kadın Kolları Başkanı belli oldu

İYİ Parti'nin Urfa Kadın Kolları Başkanı belli oldu
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, İYİ Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Funda Sakacı'yı tebrik ederek, "Güneşin kadınları Şanlıurfa'da başarıya ulaşacaktır" dedi.


İYİ Parti Şanlıurfa İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Funda Sakacı, mazbatasını parti binasında takdim etti.


Kadının toplumdaki yerinin önemine işaret eden Başkan Çakmaklı, siyasette yer almanın kadının güçlenmesi adına önemli olduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin ülkemizde demokrasinin tıkanma noktasına geldiği şu süreçte Türk siyasetinde verdiği üstün mücadelede ve kurulduğu günden beri partimizin politikasını benimseyerek mücadelemize destek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Funda Sakacı'nın Şanlıurfa'daki hanımefendi kardeşlerimize siyasi anlamda katkı sağlayacağını umut ediyorum. Varlığı ile kadınların siyasette önemli başarılara elde edebileceğinin en güzel örneği olacaktır.  Kendisine ve Şanlıurfa İYİ Parti ailesine hayırlı olsun. Güneşin kadınları Şanlıurfa'da başarıya ulaşacaktır."

HEDEF KADINLARIN SÖZ SAHİBİ OLMASINI SAĞLAMAK


Kadınların güçlenmesi için çalışacaklarını dile getiren İYİ Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Funda Sakacı ise, "Türk kadınının eğitim seviyesini, ekonomik katılımlarını artırmak, sosyal kültürel ve siyasi alanlarda rol ve söz sahibi olmasını sağlamak hedef ve görevimizdir. Huzurlu bir toplum bir gün zengin bir millet, adalet ve özgürlük için bu partide görev almamın hayırlı olacağını düşündüm ve buradayım. Sayın İl Başkanım Mehmet Fedai Çakmaklı Bey'e teşekkür ediyor, partime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195