Title of a News Article

İzol, Bakan’dan destek istedi

 İzol, Bakan’dan destek istedi
banner206

AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkan Adayı Ferit Bahtiyar İzol, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’den destek istedi.

Şanlıurfa’da parti teşkilatlarını ziyaret ederek destek arayışlarını sürdüren AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkan Adayı Ferit Bahtiyar İzol, son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile görüştü. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün akşam Şanlıurfa’ya gelen Bakan Güllüce’yi havalimanında karşılayan İzol, kısa bir süre ayaküstü Bakan ile sohbet etti. Aynı zamanda AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Üyesi de olan İzol, kendisinin AK Parti’nin Karaköprü ilçe başkanlığına aday olduğunu ve kendisinden destek istediğini söyledi.

 

“AK Parti’nin neferi olarak çalışacağız”

İzol, yaptığı açıklamada, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek ilçe gençlik kolları kongresi için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “10’a yakın başkan adayı bulunuyor. Genel Merkezimiz birkaç gün içerisinde Karaköprü Gençlik Kolları Başkan Adayını belirleyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eğer bu önemli görev bize verilse de verilmese de her zaman AK Parti’nin bir neferi olarak çalışacağımızı belirtmek isterim” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 14:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Kıskanç
Ahmet Kıskanç - 9 yıl Önce

başarılar dilerim.

Yusuf Ergün
Yusuf Ergün - 9 yıl Önce

başarılar bahtiyar i̇zol'a

SIRADAKİ HABER

banner195