Title of a News Article

Kaçar’dan Eyyübiyelilere müjde

 Kaçar’dan Eyyübiyelilere müjde
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, beraberinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen mahalle toplantısına katıldı. Kaçar, tapu sorununun tarihe karışacağını belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ile birlikte katıldığı mahalle toplantısında Vekil adayı Kaçar ve Başkan Ekinci sloganlar eşliğinde coşkuyla karşılandılar.

Kaçar, Şanlıurfa’daki sağlık yatırımlarından bahsederken, Başkan Ekinci de, bir yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaları ve yapacakları projelerle ilgili mahalle halkına detaylı bilgiler verdi, 7 Haziran seçimlerinde de AK Partiye oy vermelerini istediler.

Yaklaşan genel seçimler öncesi Belediye olarak yapmış oldukları çalışmaları halkın içerisine gelerek anlatma fırsatı bulan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, öte yandan da partileri adına destek istedi.

Eyyübiye İlçesine bağlı Akşemsettin, Akabe ve Direkli Mahallesi temsilcileri ve sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, AK Parti Hükümetinin 13 yılda yapmış oldukları icraatları anlatarak 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için destek istedi.

Yaklaşık iki saat süren mahalle toplantısında mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, daha sonra vatandaşlarla birlikte sokak sokak dolaşıp varsa sorunları yerinde görme imkânı buldular.

 

Kaçar “Sağlıkta çağ atladık”

Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da ve Eyyübiye ilçesinde de sağlık hizmetlerine devam edildiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, “13 yıldır ülke genelinde sağlık hizmetlerinde adeta çağ atladık. Şanlıurfa’da da öncelikli olarak Hastane ve yatak sayılarını arttırdık, yeni hastaneler inşa ettik ve etmeye devam ediyoruz.  Bin 700 yataklı Şehir Hastanesinin temelini de yakında atacağız inşAllah” dedi.

 

Tapu sorunu tarihe karışacak

Vekillerinde desteğini alarak ilçedeki tapu sorunu ile ilgili göreve geldiği andan itibaren 5 avukattan destek alıp bir rapor hazırladıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bu rapora göre bununla ilgili bir kanunun çıkması gerekiyor ya da Büyükşehir Belediyesinin Meclisinde çıkan bir karar var. O karar bizim ilçemize gelecek. O karardan sonra bizlerde bu işi hızlandıracağız. Tapu bizim ilk maddemizdir. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bunu çözerken hazineye ait ise başka şekilde çözülür. Şahıslara ait ise şahıslarla anlaşmak gerekiyor. Yok, yeri bağ ise başka çalışma gerekiyor. Yani bugün çözelim dersek hemen çözülmüyor. Bizlerin sizlere bir sözü vardı. Bu tapu sorunu tarihe karışacak. Bizler bu sorunu gündemimizden hiçbir zaman çıkarmadık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195