Title of a News Article

Kadınlar Melik'e seslendi!

.

Kadınlar Melik'e seslendi!
banner206

 CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik’in yolunu kesen kadınlar, “Size inanıyor ve güveniyoruz. Sizi mecliste vekilimiz olarak görmek istiyoruz. İnşallah Meclise gideceksiniz. Ne olur terörü bitirin. Daha fazla ağlamak istemiyoruz. CHP’ye inanıyor ve güveniyoruz’ dediler.

Erken Genel seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik’in önceki gün yolunu kesen bir grup kadın seçmen, ‘size inanıyor ve güveniyoruz. Vekilimiz olarak Mecliste sizi görmek istiyoruz. Daha fazla ağlamak istemiyoruz. Ülke kan gölüne dönmüş durumda. Terörü ancak CHP bitirir. Size inanıyor ve güveniyoruz’ dediler.

 

AKP BU İŞİ 12 YILDIR BAŞARAMADI!

Kent merkezindeki esnaf ziyareti sırasında bir işyerini ziyareti sırasında karşılaştığı bir grup bayan seçmen ile ayaküstü sohbet eden ve sorunlarını dinleyen CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik’e kadınlar, ‘Ülke bitti bitecek gibi. 14 yıldır iktidarda olan ve her gün çözüm süreci ve açılımlardan bahseden AKP hükümeti ne yazık ki bu işin altında kalmış ve terörü bitiremediği gibi daha da azdırır bir hale getirmiştir. Sizi tanıyor ve biliyoruz. İnşallah 1 Kasım’da seni vekilimiz olarak seçecek ve Meclise göndereceğiz. Sizden ve dolayısı ile CHP’den isteğimiz terörü bitirmesidir. Yeter artık daha fazla ağlamak ve gözyaşı dökmek istemiyoruz. Ne olur bu işi siz çözün. Bunu başarabilecek güçtesiniz’ diye konuştular.

 

TERÖRÜN PANZEHİRİ CHP’DİR

Gözyaşları içerisinde ‘Size inanıyoruz. Ne olur bu terörü bitirin!’ diye haykıran kadınları dikkatlice dinleyen CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘haklısınız. Düne kadar anneler ağlamasın diyorlardı maalesef bugün en fazla ağlayan annelerimiz olmuştur. Türkiye bugün terör tehdidi ile karşı karşıya bulunmaktadır. Ne yazık ki AKP hükümeti terör ile yeterince mücadele verememiş ve ülkeyi bugünkü duruma getirmiştir. Terörü biz CHP olarak bitireceğiz. Merak etmeyin. Terörün panzehiri CHP’nin iktidar olması ile birlikte çözüm reçetesi de bizdedir. Sizlere söz veriyorum. CHP iktidar olduğunda ilk işimiz terörü kökünden çözmek olacaktır’ diye konuştu.

 

İSTİHBARAT NEREDE?

CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, Ankara’da en son olarak yaşanan bombalı vahşetten herkesin olumsuz etkilendiğini ve yaşananlara karşı büyük üzüntü duyduğuna da dikkat çekerek, ‘Ne yazık ki bizimi istihbarat birimlerimiz uykuda yakalanmışlardır nedense! Bugün halen MİT müsteşarının, emniyet Genel Müdürü ile İçişleri Bakanının görevlerinin başlarında bulunmaları bizleri daha da üzmektedir. Korkunç olayda yaşamını yitirenlere bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195