Title of a News Article

Kadınlardan tam destek aldı

Şanlıurfa’da yerel seçimlere sayılı günler kala bölgesinde çalışmalarına aralıksız sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, bugün kadınlar tam destek aldı.

AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan ve yönetimi  tarafından düzenlenen ev hanımları toplantısı yoğun bir ilgi gördü. Haliliye’ye bağlı, Devteşti mahallesinde Fevzi Demirkol’a destek amaçlı açılan seçim bürosunda yaklaşık 500 ev hanımı ile bir araya gelen Başkan Adayı Fevzi Demirkol burada ev hanımlarında hem 30 Mart seçimleri için destek istedi, hem de sorunları dinledi.

Gerçekleşen toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Kızılelma, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan, ve 500’ye yakın bölgede ikamet eden ev hanımı katıldı.

Başkan Ad ayı Fevzi Demirkol, burada yaklaşık b ir saat süren bir konuşma gerçekleştirdi. 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde ev hanımlarında destek isteyen Demirkol, ‘siz bize 30 Martta destek verin, bizlerde sizlere 5 yıl hizmet edelim’ şeklinde konuştu.

Sorunları da dinleyen Demirkol, çözümü noktasında gerekenleri yapacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195