Title of a News Article

Kanaat önderlerinin önerisi dikkat çekti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu akşam ki iftarını bölgenin kanaat önderleriyle bir araya gelerek yaptı. İftara Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'te katıldı.

Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla iftarını her akşam farklı ortamlarda yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu akşam Hotel El-Ruha’da kanaat önderleriyle bir araya gelerek iftar yaptı. Bölgenin güçlü kanaat önderiyle bir araya gelen Başkan Ekinci’ye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’te eşlik etti.

Düzenlenen iftar yemeğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ev sahipliği yaparken, Şanlıurfa Büyükşehir Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Cemil Çadak, Hacı Yaygın, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Giray Küçük, Meclis üyeleri İbrahim Kızılelma, Hasan Batan ve bölgenin çok sayıda önemli kanaat önderleri katıldı.

Dualarla tutulan oruçlar açıldı

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde dualar okunarak tutulan oruçlar açıldı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte Başkanlar ve davetli misafirler ikram edilen yemeklerle tuttukları oruçları açtılar. Yenilen yemeğin ardından ise Belediye Başkanları tarafından birer konuşma yapıldı.

Başkan Ekinci, ‘Buraya gelerek bizleri şereflendirdiniz’

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Bu güzel zamanlarda, bu mübarek akşamda sizin yapacağınız dualarla bizler sizlerin hizmetkarı olarak dualarınızda yer almak isteriz. Yapacağımız hizmetlerle de dualarınıza mazhar oluruz. Buraya geldiğiniz, bizi şereflendirdiğiniz için hepinizi ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Güvenç’ten mitinge davet…

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, “öncelikle Eyyübiye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, bizlerle sizleri bir araya getirdi. İnşallah dualarınızla bayramı da güzelliklerle idrak ederiz. Önümüzde bir seçim var. seçim dolayısıyla Sayın Başbakanımız hafta sonu Şanlıurfa’da 17:30’da miting yapacak. İftarda da Rabia Meydanı’nda sizlerle beraber olacak. 10 bin kişilik sofraya da sizi davet ediyoruz. hepinizden dua bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 01:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195