Title of a News Article

Kandemir Urfa'ya geliyor...

Kandemir Urfa'ya geliyor...
banner206

AK Parti Teşkilat İşleri Genel Başkanı Erkan Kandemir yarın Şanlıurfa'da olacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü Şanlıurfa'ya gelişi öncesi AK Parti Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir yarın Urfa'da olacak. 

Bu akşam AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığında Belediye Başkanı ve ilçe Başkanları ile bir araya gelen AK Parti Bölge koordinatörü Abdullah Ağralı, Şanlıurfa'nın Tarihi bir mitinge imza atacağını söyledi.

Ağralı "Sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'dan tüm dünyaya ve Türkiye'ye önemli mesajlar verecektir. Şanlıurfa 'nın Yeri Cumhurbaşkanımız için önemlidir. Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'ya gelişi öncesi çok heyecanlı, Şanlıurfa için önemli mesajlar verecektir. Bildiğiniz gibi Ankara'da ki toplantıda Vizyon Şanlıurfa'da ve tüm gözler şimdi Şanlıurfa'da olacaktır, 3 Aralık günü Şanlıurfa'ya tüm halkımızı davet ediyoruz." Dedi. 

Şanlıurfa il koordinatörü Orhan Karasayar ve AK Parti koordinatörleri Bahattin Yıldız, Abdülkadir Kirli ve MKYK üyesi Vildan Polat'ta toplantıda hazır bulundu. Toplantıya Bölge Koordinatörleri Ejder Açıkkapı, Ziver Özdemir, AK Parti MKYK Üyesi Şaziye Gündüz, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2022, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195