Title of a News Article

Karagöz'den temayül değerlendirmesi...

.

Karagöz'den temayül değerlendirmesi...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Aziz Karagöz, dün gerçekleştirilen temayül yoklamasının, AK Parti’ye gösterilen yakın ilgiyi bir kez daha tescil ettiğini söyledi.
294 aday adayının Şanlıurfa  Milletvekili olabilmek amacıyla katıldığı temayül yoklamasına şehrin dört bir yanından parti mensuplarının akın ettiğini ifade eden Aziz Karagöz, “Bizde temayül yoklaması demek;  bayram demektir. Halfeti'den Harran' a, Siverek'ten Ceylanpınar'a, varıncaya kadar İlimizin dört bir yanından parti mensuplarımız gönüldaşlarımız temayül yoklamasında oy kullanmak için geldi, zaman ayırdılar, yoruldular. Bu, heyecan  hareketlilik ve enerji dahi 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarına ilişkin olarak bir tabloyu zaten ortaya koymaktadır . Bu enerji, bu dinamizm ve canlılık biz Ak partililerdeyken , 24 Haziran’daki seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız’a yeniden yetkiyi vermiş olacağız inşallah. Yani bir bakıma 24 Haziran’ın provasını yaptık” diye konuştu.
Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ortamı içerisinde gerçekleştiren temayül yoklamasına katılan bütün partililere teşekkür eden Aziz Karagöz, seçimin yapılacağı güne kadar çalışmaya devam edeceklerini temayülde oy kullananlara, temayülü organize eden il Başkan vekili Bahattin Yıldız ve arkadaşlarına teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195