Title of a News Article

Karahan, aday adayı oldu

Özel haber

Karahan, aday adayı oldu
banner206
 Şanlıurfalı İş Adamı Şerdil Karahan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu.

AK Parti eski Merkez İlçe  Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfaspor’un eski yönetim kurulu üyesi olan Şanlıurfalı İş Adamı Şerdil Karahan, bugün AK Parti Genel merkezine giderek Milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu.  

Karahan, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’ya hizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, “Ülkemiz, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çağ atlamış, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte de gelişimini hızla sürdürmektedir. Biz de bu hizmet kervanında yer almak Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile birlikte ülkemize ve ilimize hizmet etmek için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Şanlıurfa’nın sorunlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Karahan, “Bir iş adamı olarak ilimizin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum. Hizmetlerin nereden ve nasıl geleceğini de çok iyi biliyorum. Urfa için çok sayıda projem var. Halkımızdan ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte ilimize hizmet etmek için bir dönem yetki istiyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 11:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
erol ucar
erol ucar - 9 yıl Önce

Karahan aşiretin değerli Ferdi Değerli Kirvem Şendil Karahana başarılar dileriz......

İZol
İZol - 9 yıl Önce

Yollun açık olsun kirvem allah utandırmasın senin leyiz durmak yok yolla devam..,

Rojhat
Rojhat - 9 yıl Önce

Şerdil bey gerek durusuyla gerek kisiligiyle her seyin en guzeline layiktir Şanliurfamizin Şerdil bey gibi aydin insanlara ihtiyaci vardir

mahmut karakeçili
mahmut karakeçili - 9 yıl Önce

işte tam zamanı sayın cumhur başkanımız başkanlık sistemi için sayın şerdil karahan ve sayın şerdil karahan gibi girişken mücadeleci ve cesur adımlar atan milletvekilere ihtiyaç vardı inşallah bu seçimde bu gibi insanlar seçilir ve turkiye daha ileri ve güçlü olur allah hayırlı uğurlu etsin tüm islam alemi için hayırlı olanı olsun inşallah allah yardımcın olsun.

Erdal demir karahan
Erdal demir karahan - 9 yıl Önce

YOLUN AÇIK OLSUN APO CANLA BAŞLA SENİNLEYİZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN

mehmet erdem
mehmet erdem - 9 yıl Önce

Allah yolunu acik etsin butun dualirim sizin icin sayin serdil karahan

mehmet erdem
mehmet erdem - 9 yıl Önce

Allah yolunu acik etsin butun dualirim sizin icin sayin serdil karahan beyefendi

SIRADAKİ HABER

banner195