Title of a News Article

Karahan: Adaymışım gibi çalışacağım

 Karahan: Adaymışım gibi çalışacağım
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan ancak listeye giremeyen İş Adamı Şerdil Karahan, küskün olmadığını belirterek, “Partime destek vermeye devam edeceğim, adaymışım gibi çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan, İş Adamı Şerdil Karahan, dün açıklanan listede yer alamadı. Karahan, seçim döneminde kendisine destek veren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlara teşekkür etti.

Karahan, yaptığı açıklamada, “Aday adaylığım sürecinde AK Parti Teşkilatımızın katılımı ile gerçekleşen temayül yoklamasında şahsıma verdikleri yoğun destekten dolayı kıymetli AK Parti Teşkilat mensubu tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca yine AK Partimizin yapmış olduğu Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“Benim milletvekili adayı olmak istememin nedeni diğer aday adayı arkadaşlar gibi vatana, millete ve inancıma hizmet etmektir” diyen Karahan, açıklamasında şunları kaydetti;

 “Bu bilinçle çıktığım bu yolda partim diğer aday adayı arkadaşlarımın listeye girmesini uygun görmüştür. Ben onların çıktığı bu kutlu mücadelede listeye girmesem bile sonuna kadar destekçileri olduğumu ve Allah (C.C.) onların yar ve yardımcısı olmasını diliyorum.

Ben kadere iman etmiş bir kişiyim. Aday olsaydım bunun Allah (C.C.) izniyle partimin vesilesiyle olacağını biliyordum.  Aynı şekilde aday olamadığım da Allah (C.C.) izni olmadığı için aday olmadığım kanaatindeyim.

İnşallah AK Partimiz bu seçimde çok yüksek bir oy oranı ile Anayasa’yı değiştirecek ve Başkanlık Sistemini getirecek bir güce sahip olur. Rabbim bu yolculukta mücadele eden tüm kardeşlerimizin ayağına taş değdirmesin. Allah (C.C.) onların her zaman yar ve yardımcısı olsun.” 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195