Title of a News Article

Karahan, Bozova’da destek istedi

 Karahan, Bozova’da destek istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, seçim çalışmaları kapsamında Bozova ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan, ilçe ilçe gezerek aday adaylığı için destek arıyor. Karahan, bugün Bozova İlçesini ziyaret ederek, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili olması durumunda yapacağı çalışmaları anlatan Karahan, AK Parti İlçe teşkilatı başkanı ve yönetim kurulundan destek istedi.

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün, adaylığından dolayı Karahan’ı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Karahan, yaptığı açıklamada,  Şanlıurfa’yı daha güzel yerlere getirmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, “Allah’ın izniyle bu kutsal yolda herkesin desteğini bekliyorum. Tecrübelerimle Şanlıurfa’yı bir yere getireceğime inanıyorum. Şanlıurfa’ya daha iyi hizmetlerin gelebilmesi için bu yola çıktım. Tüm hemşerilerimizin duasını bekliyorum” diye konuştu.

Karahan, ilçe teşkilatının ardından vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195