Title of a News Article

Karahan: İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

 Karahan: İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı iş Adamı Şerdil Karahan, yarın açıklanacak olan milletvekili aday listeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, tüm aday adaylarına başarılar dileyerek, “İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, siyasi partilerin en geç yarın saat 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kuruluna aday listelerini bildirmeleri gerektiğini söyledi.  Büyük bir heyecan içerisinde yarın açıklanacak listeleri beklediklerini dile getiren İş Adamı Karahan, “Arzu ediyoruz ki; AK Partimizin milletvekili aday listesi memleketin tozunu yutmuş, milletin derdinden anlayan, halkın içinden, Urfa’yı bilen isimlerden oluşur” dedi.

Karahan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylarına başarılar dileyerek, “Bilindiği gibi yüzlerce kişi AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için müracaatta bulunmuştu. Ancak bu aday adaylarının hepsinin listede yer alması mümkün değil, sadece 12 kişi bu listeye girmeye hak kazanacaktır.  İnşallah Şanlıurfamız için hepimiz için hayırlısı olur. Eğer ben listeye girsem de girmesem de partime küsmeyeceğim ve her zaman AK Parti’nin bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğim. Partimizin Şanlıurfa’dan zaferle ayrılabilmesi için de elimden gelen gayreti göstereceğim. Diğer milletvekili aday adayı arkadaşlarımızdan da bu hassasiyeti bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 12:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tahsin ZENGİN
Tahsin ZENGİN - 3 yıl Önce

Selamlar sevgiler.TahsinZengin.Biyolojihocan

SIRADAKİ HABER

banner195