Title of a News Article

Karahan, seçim çalışmalarını sürdürüyor

 Karahan, seçim çalışmalarını sürdürüyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için seçim çalışmalarına start verdi.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezine resmi müracaatta bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan, seçim çalışmaları kapsamında Birecik İlçesini ziyaret etti. İlk başta AK Parti Birecik ilçe Teşkilatını ziyaret eden İş Adamı Karahan, burada AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar, yönetim kurulu üyeleri ve Birecik Belediye Meclis üyeleri ile görüşerek, adaylığı konusunda destek istedi. AK Parti İlçe Başkanı Kaynarpınar, Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan’ı adaylığından dolayı tebrik ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Karahan, daha sonra esnaf ziyaretine çıktı. Esnafın sorunlarını dinleyerek not alan Karahan, Milletvekili olarak TBMM’ye gitmesi durumunda bu sorunlara çözüm bulacağının sözünü verdi.

 

Karahan: “Barış ve kardeşlik kazansın”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Şerdil Karahan, yaptığı açıklamada, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde barış ve kardeşliğin kazanmasını dileyerek, “’Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir’ düsturu ile Şanlıurfa’mıza hizmet yarışında ben de varım deme cesaret ve sorumluluğunu gösteren bütün aday adaylarımızı kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Tüm partilerin halkın tercihleri doğrultusunda en uygun adayı belirleme konusunda azami gayreti göstereceğini ve seçime gireceği bütün merkezlerde inşallah barış ve kardeşliğin kazanacağını belirten Karahan, şunları kaydetti;

“ Hedefimiz, gireceğimiz seçimleri birlik ve beraberlik içinde kazanmak ve Şanlıurfa’mızı İktidarımızla uyumlu bir şekilde Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan Başkanın dillendirdiği 2023 hedeflerine taşımak olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aday adaylarımıza, girdikleri bu tatlı rekabette başarılar diler, yapılacak genel seçimlerin bütün aday adayı arkadaşlarıma, Şanlıurfa’mıza ve tüm yurdumuza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 14:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
ccy
ccy - 9 yıl Önce

sonsuz destek dayımıza

SIRADAKİ HABER

banner195