Title of a News Article

Karahan, tam gaz devam ediyor

 Karahan, tam gaz devam ediyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, seçim çalışmalarını bugün Halfeti İlçesinde sürdürdü.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dün Birecik ilçesini ziyaret eden Karahan’ın bugünkü adresi de Halfeti İlçesi oldu. Güneydoğu’nun ‘Saklı Cenneti’ olarak adlandırılan Halfeti’ye giden Karahan, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Açar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Karahan, adaylığı konusunda destek istedi. Açar, teşkilatlarına yaptığı ziyaretten dolayı Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili olması halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Karahan, uzun yıllar AK Parti’nin teşkilatlarında yer aldığını anımsatarak, teşkilatların gücünü ve önemini iyi bildiğini söyledi. Bu konuda yeterli deneyime sahip olduğunu düşündüğünü dile getiren Karahan, “Milletvekilleri parti teşkilatlarıyla işbirliği ve uyum halinde çalışırsa hem halka hizmetler kolay ulaşır, hem de partinin başarısı artar” dedi.

Ziyaret sırasında yakın ilgi gösterilen Karahan,  “Gönül rahatlığı içinde olun ki desteğinizi hak eden, daima sizlerle olan, sizlere kapısı açık olan ve sorunlarınız için elinden gelen her şeyi yapan bir vekil olacağım” şeklinde konuştu.

Karahan, daha sonra ilçe esnafının sorunlarını dinledikten sonra Halfeti’den ayrıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195