Title of a News Article

Karahan'dan çağrı

Karahan'dan çağrı
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, gittiği her ilçede yoğun ilgiyle karşılanıyor. Karahan, yaptığı açıklamada, “2023 hedefi ve başkanlık sistemi için AK Parti’ye destek olalım” dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde aday olabilmek için ilçe ilçe geziyor. İlçelerde teşkilatlarla görüşerek adaylığı konusunda destek isteyen Karahan, AK Parti eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olması münasebetiyle de partililerden yoğun ilgi görüyor. Gittiği her ilçede yoğun ilgiyle karşılanmasından dolayı mutlu olan Karahan, “Bu ilgi ve alakadan dolayı tüm ilçe parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa’nın tüm ilçelerini gezerek destek istediğini vurgulayan Karahan, “Ben Ankara’da hemşerilerimize, memleketime nasıl faydalı olabilirim anlayışıyla milletvekilliği yolunda bir adım attım. Partililerimizin ve hemşerilerimizin bize vereceği güç ve destek ile bu görevi başaracağımıza canı gönülden inanıyorum” diye ifade etti.

 

“AK Parti, istikrarın ve huzurun adresi olmuştur”

Karahan, yaptığı açıklamada, 13 Yıldır tek başına iktidar olan AK Parti’nin, ülkemizde istikrarın ve huzurun adresi olduğunu vurgulayarak, “Türkiye çok zorlu bir dönemeçten geçiyor, cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine hazırlanıyoruz. Yıllar sonra Türkiye’de huzur ortamı yakalandı. Barış ve kardeşliğin devamı için, istikrarın devamı için, bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye için, Şanlıurfa’nın da bölgesinde parlayan bir şehir olması için AK Parti’den aday adayı oldu. AK kadrolara destek vermek için aday adayı oldum. Benim gibi aday adayı olan tüm kişilere çağrımdır; Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. AK Partinin başarısı için ter dökelim. 2023 hedefi ve başkanlık sistemi için AK Parti’ye destek olalım” şeklinde konuştu.

Bu arada AK Parti il başkan Yardımcısı Cuma Ağaç ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü de, kendilerini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan’a başarılar diledi.


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195