Title of a News Article

Karahan’dan Memur Sen’e ziyaret

 Karahan’dan Memur Sen’e ziyaret
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İş Adamı Şerdil Karahan,  Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun'u ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İş Adamı Şerdil Karahan,   seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek destek isteyen Karahan’ın son adresi Memur Sen Şanlıurfa Temsilciliği oldu. Memur Sen İl Temsilcisi, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ile görüşen Karahan, TBMM’ye gitmesi durumunda Şanlıurfa için yapmayı planladığı çalışmaları anlatarak, aday adaylığı konusunda destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun ise, Şerdil Karahan’ı aday adaylığından dolayı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Karahan, yaptığı açıklamada, STK’lar, dernekler ve meslek odalarının toplumun olmazsa olmazları olduğunu belirterek, “Ülkemizin problemlerini, şehrimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ele alan ve bunların çözümünde büyük önem arz eden bu kuruluşlarımızın her zaman desteklenmesinden yanayım. Ülkemizin kalkınmasında bu kuruluşlarımızın katkısı yadsınamaz. Şanlıurfamızın geleceği adına, üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir” dedi.

Ziyaret, gündem ve genel seçimler üzerine yapılan sohbetle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195