Title of a News Article

Karaköprü'de yılın ilk toplantısı yapıldı

Karaköprü'de yılın ilk toplantısı yapıldı
banner206
 Karaköprü Belediyesi 2018 yılının ilk meclis toplantısının 1. oturumunu Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Baydilli 2018’in Karaköprü’de açılış yılı olacağını söyledi.

Karaköprü Belediyesi 2018 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin başkanlığında meclis salonunda gerçekleşen 1.oturumda 4 madde görüşüldü.

Gerçekleşen oturumda önemli kararlar alınırken görüşülen 4 madde karara bağlandı. Meclisin toplanma günleri, saatleri ve aylık toplantı gün sayısının karara bağlandığı toplantıda verilen soru önergelerinin ilgili komisyonlara havalesi oy birliğiyle yapıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gerçekleşen toplantı sonrasında yaptığı açıklamada 2018 yılının ilk meclis toplantısının tüm Karaköprü'ye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Baydilli, "İnşallah 2018 yılı İslam alemine, Türkiye'mize, Şanlıurfa'mıza ve Karaköprü'müze hayırlı olur. Meclis üyelerimizle birlikte yılın ilk toplantısını gerçekleştirdik. Bu yıl inşallah Karaköprü'müz için yatırım ve açılış yılı olacak. Bu yılın Ortadoğu'da ve Suriye'deki savaşın bittiği yıl olmasını diliyorum. 2018 yılının tüm insanlara sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Meclis Toplantısı yarın yapılacak 2. oturum ile devam edecek.


Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195