Title of a News Article

Karaköprü tam kadro sahada

.

Karaköprü tam kadro sahada
banner206

AK Parti Karaköprü ilçe teşkilatı, referandum çalışmalarını İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte tam kadro sahada çalışmalarını sürdürüyor.

16 Nisan tahine kadar ‘Durmak yok, yola devam’ sloganıyla çalışmalarını sürdüreceklerini belirten İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, “Hemen her gün Bismillah diyerek yola koyuluyoruz. Ayak basmadık yer, sıkmadık el kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve her gittiğimiz yerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile neler kazanacağımızı, ülkemizin, milletimizin, Müslümanların durumunun düzeleceğini, huzur ve güvenin sağlanacağını anlatacağız. Vatandaşlarımızın aklına takılan soruları cevaplayarak onları aydınlatacağız. Kimseye aldanmamalarını, kimlerin hayır dediğine dikkat edip ona göre hareket etmelerini tavsiye edeceğiz. Zaten şimdiye kadar hep böyle canı gönülden çalışmalarımızı sürdürdük. Broşürler, afişler, gazeteler dağıttık. Sonuçta bizlerle beraber onlarda rahata kavuşacak. Kısaca ülkemiz insanları, hatta İslam âlemi huzura kavuşacak” dedi.

Her fırsatta EVET Bürolarını ve EVET çadırlarını da ziyaret ederek oradakilere de çeşitli bilgiler verip, çadırda bulunanlarla da sohbet ettiklerini belirten İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, EVET çadırını ziyaret eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda istişarede bulunduklarını söyledi.

Aksoy, özellikle Kadın kollarının her kapıyı rahatlıkla çalabildiklerini ve gerekli bilgilendirmelerini yapıp broşürler dağıtmalarının çok faydalı ve etkili olduğuna inandıklarını, dolayısıyla özellikle kadın kollarına teşekkür ettiklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195