Title of a News Article

Kayyum Başkanı Budak bıraktığı gibi devralmadı!

Kayyum Başkanı Budak bıraktığı gibi devralmadı!
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda bugün bir kayyum heyecanı daha yaşandı. Geçtiğimiz şubat ayında Parti tarafından Kayyum olarak atanan Ferhat Karadağ ve heyetini çiçeklerle karşılayan Parti yöneticisi Ahmet Budak, bugün kayyum üstüne kayyum atanan isim oldu. Fakat Budak, Karadağ'ı çiçeklerle karşıladıkları gibi karşılanmamaları

kendilerini üzdüğünü söyledi.

Ankara 5. Sulh mahkemesi CHP'nin atadığı Kayyum yönetimini görevden alındı.

Geçtiğimiz şubat ayında atanan Ferhat Karadağ başkanlığındaki kayyumun üzerine atanan bir diğer kayyum heyeti Ahmet Budak ve beraberindekiler bugün parti binasına gelerek bayrağı devraldı.

Ferhat Karadağ ve heyetini çiçeklerle karşıladığı dile getiren Ahmet Budak, bugün deyim yerindeyse ettiğini bulamadı.

CHP il Başkanlığında devralma töreninde Karadağ ve yönetiminden kimsenin olmaması Budak ve beraberindekilerini üzdü.

Yoğun bir kalabalık eşliğinde CHP Parti il Binasına gelerek bayrağı devralan Ahmet Budak, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Budak, 'gönül isterdiki burada bizlerin bıraktığı gibi, bizlerde çiçeklerle karşılanmak isterdik. O yönetimden kimsenin olmaması partiye zarardır."

Atanan yeni kayyum ise Ahmet Budak, Zeliha Uyar, İmam Ali Keskinbıcak, İbrahim Halil Pakır ve Nükhet Aktaş'tan oluşuyor.

Öte yandan Budak, bu sabah saatlerinde aracının üzerine bırakılan kaleşnikof mermisiyle tehdit edildiği iddia edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2022, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142