Title of a News Article

Kazanan biz olacağız...

Şanlıurfa’da yerel seçimlere saatler kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Haşimiye’de çok sayıda çarşı esnafını gezdi. Saatlerce çarşıda kalarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Demirkol, esnafın tam desteğini aldı. Demirkol, ‘Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde kazan biz olacağız’ dedi.

30 Mart günü yani bu Pazar yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol seçim çalışmaları kapsamında bugün, Haşimiye bölgesinde birçok çarşıyı gezerek esnafı ziyaret edip destek istedi. Burada vatandaşlarla da görüşen Demirkol dua ve desteklerini kendilerinden esirgememelerini istedi. Cuma namazına da giden Demirkol, Pazar camisinde vatandaşlarla saf tuttu. 


Yaşlı amca Erdoğan için gözyaşı döktü

Seçim çalışmalarına çarşı esnafını ziyaretiyle sürdüren Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada bir yaşlı amcanın gözyaşlarıyla karşılaştı. Demirkol’u biran da karşısında gören Yaşlı amca, Demirkol’a ‘sizlere ve Başbakanımıza dua ediyorum’ demesiyle ikili arasında duygusal anlar yaşandı. Demirkol yaşlı amca ile bir süre sohbet ederek buradan ayrıldı.


Çarşı esnafı ziyareti sonrası bir açıklama yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, ‘seçimlere az bir zaman kaldı, çalışmalarımızı hızlandırarak devam ediyoruz. Bugün de esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın bize ve partimize olan muhabbeti çok candan ve çok sıcak, kendilerine teşekkür ediyoruz. Seçim sonunda bu esnafımızın, dostlarımızın, halkımızın desteği ile kazanan biz olacağız. Hayırlısıyla hayırla hizmetler yapacağımıza esnafımızın inancı tamdır. Düzgün, adil, şeffaf, hakka hukuka uygun bir Haliliye Belediyesi vaat ediyoruz. tüm esnafımıza tekrar teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195