Title of a News Article

Keşir, Kadın STK temsilcileriyle buluştu

Keşir, Kadın STK temsilcileriyle buluştu
banner206

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, kadın STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Tesislerinde düzenlenen buluşmada kadın temsilcilerle buluşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, burada kadınlara yönelik yapılan çalışmalar hakkında ve fikir alışverişinde bulundu.

Kadın temsilcilerle soru cevap şeklinde sohbet gerçekleştiren Keşir, sosyal  medya hesabından paylaşımda bulunarak şunları söyledi; "Şanlıurfa’da ilk olarak, kadın odaklı çalışmalar yürüten STK’lar ve yerel basın mensuplarıyla buluştuk. STK buluşmasında, örnek çalışmaları dinledik, ihtiyaçları istişare ettik,devam eden projelerimizi anlattık. Katılım ve görüşleriyle katkı sağlayan, STK temsilcileri ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum."

Yine, toplantıda Ayşe Keşir'e Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, MKYK Üyesi Vildan Polat, il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, ilçe kadın kolları başkanları ve üyeler eşlik etti.  

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2022, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195