Title of a News Article

Kılıçdaroğlu, Şenyaşar Ailesi'ni ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Şenyaşar Ailesi'ni ziyaret etti
banner206

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi temaslarda bulunduğu Şanlıurfa'da Adliye önünde Adalet arayışının 276. gününde olan Şenyaşar Ailesi’ni ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam saatlerinde bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfa temaslarına Balıklıgöl’ü ziyaret ederek başlayan ve ardından esnafın sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, daha sonra da adalet arayışının 276. gününde olan Şenyaşar Ailesi’ni, Şanlıurfa Adliyesi’nin önünde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ziyaret esnasında, "Adalet bekleyen bir annenin sesini niçin duymazlar, görmezler, hissetmezler? En büyük acı burada. İnşallah adalet gerçekleşecek. Anneye hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bu davanın takipçisi olmaya devam edeceğiz adalet sağlanıncaya kadar. Adaletin ne kadar değerli olduğunu inşallah Ankara'dakiler duymuş olurlar" dedi.

HAZİRAN AYINDA DA BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı kapsamında 19 Haziran'da Gaziantep'te bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşerek hukuki destek talebinde bulunmuştu.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, 2018 seçimleri öncesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınları ile Şenyaşar ailesi arasında yaşanan kavgada esnaf Hacı Esvet Şenyaşar, oğulları Adil ve Celal Şenyaşar, vekilin ağabeyi Mehmet Şah Yıldız hayatını kaybetti. 8 kişinin de yaralandığı olayın ardından Fadıl Şenyaşar ile 2019 yılında AK Partili vekilin ağabeyi Enver Yıldız tutuklandı. Olayda 2 oğlu ve eşini kaybeden, 1 oğlu da hapishanede olan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar Şanlıurfa Adliyesi önünde ‘adalet’ talebiyle oturma eylemi başlatmıştı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195