Title of a News Article

Kılıçdaroğlu, Urfa için çok sert konuştu...

Kılıçdaroğlu, Urfa için çok sert konuştu...
banner206

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Şanlıurfa'da DEDAŞ ile elektrik konusunda sıkıntı yaşayan çiftçiler için konuştu.
Son 2 yılda tarımsal sulamada kullanılan elektriğin bedelinin yüzde 108 arttığına işaret eden Kılıçdaroğlu, Mardin'de onlarca köyün elektriğinin 14 Mayıs'tan beri kesik olduğunu, Şanlıurfa'da ise çiftçilerin zor durumda kaldığını söyledi.
CHP'li belediyelerin, sorunların çözümü için çaba sarf ettiğini belirten Kılıçdaroğlu,
"Şanlıurfa ne yaptı? Bütün oyları yıllardır AK Parti'ye veriyor. Niye elektriği kesiyor? 'Üretsen de üretmesen de hiçbir önemi yok, dışarıdan daha ucuza alıyorum.' diyor. 'Zaten sen bana oy veriyorsun, ağzındaki lokmayı da alsam, bana oy vereceksin, ne bağırıp duruyorsun?' diyor. Onların hanımlarının elindeki çantanın değerini biliyor musun Urfalı kardeşim? Bir çanta 50 bin dolar. Senin 10 yıllık elektrik masrafını karşılıyor bir çanta. Sen tarımın, üretimin, alın terinin değerini vermiyorsun, gidip 50 bin dolarlık çantaya oy veriyorsun. Sonra da ağlaşıyorsun. Çözümü var, sandık önüne gelecek. Bu sefer kanma artık" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 18:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Ali Koçoğlu
Mehmet Ali Koçoğlu - 4 yıl Önce

kuru sıkı atma sizi de gördük 1980 ler deki
SSK Gen Müd günlerini unutmadık Allah bu millete yardımcı olsun

Urfali
Urfali - 4 yıl Önce

Boş konuşuyorsun kanmazssamda sana oy yok elbet bununda bir alternatifi çikar sen nerede memleket idare etmek.nerede.

SIRADAKİ HABER

banner195