Title of a News Article

Kırıkçı, Karaköprülülerle buluştu

Kırıkçı, Karaköprülülerle buluştu
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaköprü İlçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

Başkan Kırıkçı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Kırsal İlçe ziyaretlerinden sonra Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinden Karaköprü İlçesini ziyaret etti.

Başkan Kırıkçı Karaköprüdeki ilk ziyaretini Karaköprü İlçe Başkanlığına yaptı. Burada Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve yönetimi ile bir araya geldikten sonra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret etti. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile görüşerek ilçede yapılan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgiler aldı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Belediye ziyaretinin ardından Başkan Baydilli ve İl Başkanı Kırıkçı, belediye meclis salonunda Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu ile toplantı gerçekleştirdi. 

Başkan Kırıkçı Kırsal ilçelerde de olduğu gibi Karaköprü İlçe ziyaretinde de tüm teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve teşkilat üyeleri Karaköprü ilçesinde bulunan vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195