Title of a News Article

Kısasta AK Parti’ye yoğun ilgi

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celaettin Güvenç, Kısas Beldesinde seçim bürosu açılışına katıldı. Başkan Adaylarına Milletvekili Mahmut Kaçar’da eşlik etti.

İki hafta gibi bir sürenin kaldığı mahalli seçimlerde, AK Parti Adayları mahalle mahalle, köy köy dolaşıp destek istemeye devam ederken, bugün Haliliye ilçesine bağlı Kısas Beldesinde güzel görüntüler yaşandı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.

AK Parti Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Erdal Deniz tarafından Kısas Beldesinde açılışı yapılan seçim bürosu yoğun ilgi gördü. Yaklaşan yerel seçimlerde güçlü bir şekilde ayrılmak istediklerini belirten Başkan adayları Güvenç, Demirkol, ve Milletvekili Kaçar burada birer konuşma yaptılar.

Gerçekleşen seçim bürosu açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Milletvekili Mahmut Kaçar, Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, partililer ve yaklaşık bine yakın belde halkı katıldı.

Milletvekili Mahmut Kaçar’ın selamlama konuşmasının ardından AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol Kısas halkına hitap etti.

Demirkol Kısas’ın geçmişini anlattı

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada toplanan kalabalığa seslenerek ‘Ben şimdi sizlere söyleyeceğim ama siz bilir misiniz? Şanlıurfa’da ilk köy okulunun Kısas Beldesinde yapıldığını biliyor musunuz? Şeklinde halka bir soru yönelten Demirkol, ‘Hayır’ cevabı aldı.

Demirkol buna karşılık ‘ilk köy okulu Kısas döneminde yapılmıştır’dedi.

Demirkol daha sonra konuşmasına şöyle devam etti:

‘Kısas’ın aydın insanları o okul yetiştirdi. Kısas Beldemize ve Haliliye ilçemize ve Türkiye hizmet için yola çıktık. Bu yolda bize destek olmanızı istiyoruz.

Artık kimsenin Ankara’ya gitmesine gerek yok

Demirkol, ‘30 martta bir seçim var. Ama bu seçim diğer seçimlerden biraz daha farklı. Ankara’dan İstanbul gelen iş adamları ve gazeteciler Kısas’a çok gelirlerdi. Bizim içinde onlar içinde Kısas Beldesinin ayrı bir önemi var. Daha önce yolunuz, suyunuz, taziye eviniz için veya herhangi bir hizmet için Ankara’ya gidiyordunuz. Planlama, gelecek yıl içine alındı bekleyiniz. Şimdi yolunuzda suyunuzda taziye evinizde her şeyiniz de, Haliliye Belediyesinde, Şanlıurfa Belediyesinde. Kimsenin artık Ankara’ya gitmesine gerek yok. İfadelerini kullandı.

30 Martta sizden destek istiyoruz diyen Demirkol, bazı vatandaşlar tarafından ‘şerefle’ veririz yanıtını aldı.

AK Parti Belediyeciliğini herkese göstereceğiz

Haliliye Başkan Adayı Demirkol’un konuşmasının ardından AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç bir konuşma yaptı.

Güvenç, ‘bakın buradan ilan ediyoruz, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu yazdan itibaren AK Parti Belediyeciliği nedir, tüm ilçelerimize ve Kısas’a göstereceğiz. Bunun hazırlığı ve çalışmaları içerisindeyiz. 12 yılda bu şehre 18 katrilyon yatırım yapan AK Parti hükümeti, belediyecilikte de destan yazacak.’ Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile seçim bürosunun açılışı yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195