Title of a News Article

Kuş, gezmedik çarşı bırakmadı

Kuş, gezmedik çarşı bırakmadı
banner206

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, sabah saatlerinde Balıklıgöl platosunu gezdi ve Haşimiye esnafıyla buluştu.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, esnaf gezilerine, ev toplantılarına ve STK gezilerini sürdürüyor.

Esnaf gezileri kapsamında ilçenin tarihi ve turistik Balıklıgöl platosunu gezen ve vatandaşlarla sohbet eden AK Aday Kuş, Balıklıgöl’de balıklara yem attı ve kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek vatandaşları kırmadı. Girdiği bir kuaför dükkanında traş olan AK Aday Kuş’un esnaflarla kaynaşması görülmeye değerdi.

HAŞİMİYE ÇAY-SİMİT MOLASI

Balıklıgöl platosunu gezen ve ardından bölge esnafına “Hayırlı Olsun” temennisinde bulunan AK Başkan Adayı Beyazgül, Haşimiye Caddesinde beraberindeki vatandaşlarla ve ekibiyle çay içti simit yedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Tevazu, Samimiyet ve Gayretle” sloganı doğrultusunda Gönül Belediyeciliği düsturuyla yola çıkan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un yürüttüğü seçim çalışmaları vatandaştan takdir topluyor.

Esnaflarla ve vatandaşlarla hal hatır soran ve onların öneri ve temennilerini dinleyen AK Aday Mehmet Kuş, “Balıklıgöl ziyareti ardından Haşimiye esnafımızı gezdik. Bizlere oldukça sıcak davrandılar. Onlarla görüş alışverişinde bulunduk. Ben bizleri bağrına basan esnafımıza teşekkür ediyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195