Title of a News Article

Kuş'a destekler çoğalmaya devam ediyor

Kuş'a destekler çoğalmaya devam ediyor
banner206

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a Bülte ailesinin düzenlediği ev toplantısında bir çift AK güvercin hediye edildi. 

AK güvercinleri her iki omzuna alan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş, kabul ettiği bu anlamlı hediyenin siyasi bir mesaj verdiğini belirterek, 31 Mart gecesi inşallah sandıklara yansıyacak sonuçlarla ilçenin kuş gibi şahlanacağını ve yeni rekorlara imza atacağını kaydetti ve ev sahibi Yasin Bülte’ye teşekkür etti.

Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, İbrahim Toru ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Şıh Maksut Mahallesinde Yasin Bülte’nin düzenlediği ev toplantısına katılan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş yoğun seçim temposunu sürdürüyor. 

Yasin Bülte’nin ev toplantısının ardından İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Osmanlı Mahallesinde Çelik ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katılan AK Başkan Adayı Kuş seçmenlerden destek ve dua istedi. 

KUŞ ŞAHAP AİLESİNİN MAHALLE TOPLANTISINA KATILDI

31 Mart yerel seçimleri kapsamında akşamları ev ev mahalle mahalle dolaşarak AK Partinin adaylarına ve kendisine destek isteyen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş, İlçe Başkan Mehmet Moğal ile birlikte On ikiler Mahallesinde Şahap Ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katılarak mahalle sakinlerine hitap etti.

Eyyübiye ilçesinin %85 oy oranıyla sandıkları patlatacağını ifade eden İlçe Başkanı Moğal, “31 Mart gecesi 1 Nisan sabahı inşallah zaferimizi kutlayacağız” dedi.

İbrahim Şahap(a böylesi bir toplantı için teşekkür eden Ak Başkan Adayı Kuş 2 aydan bu yana sahada aralıksız çalıştıklarını söyledi.

AK Başkan Adayı Kuş daha sonra Süleymanşah Mahallesinde Saçaklı ailesinin Hacıbayram Mahallesinde Korkmaz ailesinin, Eyyüpnebi’de Sarı ve Yeşildağ ailesinin Eyyübiye Mahallesinde Tacir ailesinin düzenlediği geniş katılımlı ev ve mahalle toplantılarına katılarak seçim çalışmalarını sürdürdü. 

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş, İlçe Başkan Mehmet Moğal ile birlikte son olarak Keser ailesinin seçim ofisini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195