Title of a News Article

Lokantacı vekil, kızı için Urfa’da

 Lokantacı vekil, kızı için Urfa’da
banner206

TBMM 22. Dönem Milletvekili Mehmet Özlek,  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan kızı Pakize Özlek Tezer’e destek olmak amacıyla Şanlıurfa’ya geldi.

AK Parti’nin kurucularından olan Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Özlek, kızına destek olmak için Urfa’ya geldi. Milletvekilliği yaptığı 5 yıllık süre zarfında Şanlıurfa’ya yatırım anlamında hiçbir imzası bulunmayan, vekillik dönemi içerisinde de Ankara’da yaşayan lokantalar zinciri sahibi Mehmet Özlek’in, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Urfa’yı hatırlaması tepkilere yol açtı. Vekillik dönemi bittikten sonra da yaşamını Ankara’da sürdüren ve Başkentte de Urfalılarla ilişkisi zayıf olan

Özlek, vekillik sıfatı tamamladığından bu yana Şanlıurfa’ya da hiç uğramazken, kızı için Şanlıurfa’ya gelerek destek istemesi AK Parti tabanında ciddi rahatsızlık yarattı.

Şanlıurfa’da kızını vekil yapmak için kulis faaliyetlerine başlayan eski vekil Özlek, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü de ziyaret ederek yarın yapılacak temayül yoklamasında vekil aday adayı kızı Pakize Özlek Tezer’e destek istedi.

AK Partililer, “Eski vekilimiz, parasına güvenerek kızını vekil yapmaya çalışıyor ama bunu başaramayacak” diyerek tepki gösterdiler. 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 12:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Duzgun haber yapin yalan degil
Duzgun haber yapin yalan degil - 6 yıl Önce

Akcakale yolunu
Ozlek camisini
Sabiha ozlek lisesini
Saglik ocagi ve bunun gibi bircok projeler yapmistir

Urfa sana küsmüş
Urfa sana küsmüş - 9 yıl Önce

Haberin olsun h mehmet

SIRADAKİ HABER

banner195