Title of a News Article

Melik, Hilvan’a çıkarma yaptı

.

Melik, Hilvan’a çıkarma yaptı
banner206

Seçim çalışmaları çerçevesinde Hilvan ilçesine adeta çıkartmada bulunan CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik’e ilçe halkı ve esnafının ilgisi görülmeye değer güzellikteydi. Hilvan halkının dünkü ziyaretinde gönüllerini bir kez daha fetheden Melik’e Hilvanlılar, ‘Seni Ankara’da bizlerin Milletvekili olarak görmek istiyoruz. Sana inanıyor ve güveniyoruz’ diye konuştular.

 

İLGİ BÜYÜK OLDU

Gün boyunca Hilvan kent merkezi başta olmak üzere beş ayır mahallesi ile çevre köylerini tek başına dolaşan CHP Milletvekili Melik’e ilçe halkının ilgisi büyük oldu.

CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘Çiftçiye mazotun litresini 1.80 TL’ye vereceğiz. İşçilerin tüm haklarını gözetecek ve işçilere kadro vereceğiz. Emekli ve memur asla mağdur edilmeyecek. Hilvan hak ettiği tüm hizmetleri ayağında görecektir’ dedi. Hilvanlılar ise Melik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ‘Melik daha öncesinde de Milletvekili idi. Urfa ve ilçelerine büyük hizmetlerde bulundu. Ona inanıyoruz. Yanında olacağız. 1 Kasım’da oylarımız CHP adayı M. Vedat Melik’edir’ diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195