Title of a News Article

Melik için ekranlara kilitlendiler!

.

Melik için ekranlara kilitlendiler!
banner206

CHP’li Melik’in 4 TV’nin ortak yayındaki açıklamaları kamuoyunda geniş yankı buldu.

 1 Kasım Erken Genel seçimlerine dört gün kala siyasette nabız daha yüksek atmaya başladı. Dün akşam kentte yayın yapan 4 TV kanalının ortak canlı yayınına katılan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘Urfa’nın sorunlarını ve sıkıntılarını biliyorum. Çözüm adına yapılması gerekenlerin reçetesi de bizde var. İktidar olmamız halinde sorunları tek tek aşacağız’ diye konuştu.

El Ruha Otelinde gerçekleşen canlı yanına katılan CHP Milletvekili Melik, GTV, Kanal Urfa, Edessa TV ve Ruha TV’nin canlı olarak yayınladığı ortak yayına katıldı ve önemli mesajlar verdi. Türkiye ve Urfa meseleleri ile ilgili de konuşan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, yaptığı açıklamaları ile Urfa’da on binleri adeta Televizyonların karşısına kilitledi.

 

ÇÖZÜMÜN ADRESİ CHP’DİR

Urfa’nın ciddi meselelere sahip olduğunu, 2002’den bu yana iş başında bulunan AKP hükümetinin sorunları çözmediğini, Urfa’nın yol, ulaşım, sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alanlardaki eksikliklerinin devasal boyutta devam ettiğine de dikkat çeken CHP Milletvekili adayı Melik, ‘Urfa sıkıntılı bir şehir. Halkımızın endişesi bulunmasın. Çözüm adına yapılması gerekenlerin reçetesi bizdedir. Çözümün adresi CHP iktidarlığındadır’ diye konuştu.

 

BENZİNİN LİTRESİ 1.80 TL OLACAK

Türkiye’de son yıllarda istihbarat zafiyetinin de yaşandığına dikkat çeken CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘CHP iktidar olması halinde halkımıza ilk 100 gün ve ilk 1 yılda yapacaklarımız konusunda açıklamamızı seçim beyannamemizde göreceklerdir. Evet, CHP iktidar olması halinde çiftçiye mazotum litresi 1. 80 TL’den verilecektir. Tüm geçici işçilere kadro imkânı sağlanacak ve emekliye, memura, dar gelirliye kölelik değil insanca yaşam sürebilecekleri bir gelir vaat ediyoruz. Halkımızdan bizlere sahip çıkmalarını istiyoruz’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195