Title of a News Article

Melik’ten demokratik jest!

.

Melik’ten demokratik jest!
banner206

Seçim çalışmaları çerçevesinde Bozova’ya çıkartmada bulunan CHP Milletvekili adayı Melik, AKP, HDP v MHP seçim bürolarını da ziyaret etti.

1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili erken Genel seçimlerinde geriye doğru sayım tüm hızıyla devam ederken, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, Bozova ilçesinde adeta gönülleri fethetti.

 

ÜÇ PARTİ SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET

Dün Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine giden CHP Milletvekili adayı Melik, gün boyunca burada ilçe esnafını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Çeşitli STK’ları da ziyaret eden CHP Milletvekili adayı Melik, ilçe ziyareti sırasında sürpriz bir adım atarak ilçe merkezinde seçim büroları bulunan AKP, HDP ve MHP seçim bürolarını ziyaret ederek, çay içip sohbet etti.

 

MEMNUNLUK YARATTI

İlçe seçim bürolarında karşılarında CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik’i gören AKP, HDP ve MHP’liler ilk önce bu duruma şaşırdılar, akabinde ise memnuniyetlerini diler getirerek, Melik’e anlamlı jestinden dolayı teşekkür ettiler.

 

NEDEN ZİYARET ETMEYEYİM Kİ?

Bozova ziyaretinin ardından günün bir değerlendirmesini yapan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘Bozova halkımızdan gördüğüm ilgi beni son derece mutlu etti. İlgileri ve yakınlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederim’ dedi. İlçe gezisi sırasında ziyarette bulunduğu üç siyasi parti ile ilgili olarak ise Melik, ‘Buradakilerde bizimi kardeşlerimiz. Aralarında dostlarımız bile bulunmakta. Bu demokrasi adına atılmış bir adımdır. Gönül ister ki partiler arasındaki bu gidiş gelişlik sadece bayramlarla sınırlı kalmasın. Ziyaretlerinde bulunduğum üç partimizde de bana karşı içten yakınlık gösterdiler. Kendilerine hem başarılar diliyorum hem de sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum’ diye konuştu. Öte yandan Bozova ilçesindeki esnaf ise CHP Milletvekili adayı Melik’e ilçelerini ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundular. AKP, HDP ve MHP’liler ise Melik’in anlamlı ziyaretinden dolayı memnunluk duyduklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195