Title of a News Article

Merkez Partisi 6'ncı yılını kutluyor

Merkez Partisi 6'ncı yılını kutluyor
banner206

Merkez Partisi 6’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Merkez Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay, “Partimizin 6’ncı kuruluş yıldönümü ülkemize, milletimize ve Merkez Parti ailesine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

7 Temmuz 2014 tarihinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra-iflas Hukuku ana bilim dalı başkanı Abdurrahim Karslı tarafından kurulan Merkez Partisi (kısaca MEP), kuruluşunun 6’ıncı yılına girdi.

Merkez Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay, partilerinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Merkez Parti Teşkilatları olarak uğraşlarının ve amaçlarının; Merkez Parti’nin misyon, vizyon ve hedeflerini idrak etmek, kimliğine sahip çıkmak,yüreğinde inanç,vatan ve millet sorumluluğunu hissederek bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek olduğunu belirterek, “Partimizin ülkemizin içine düşürüldüğü sıkıntılı durumdan çıkartacak başarılara imza atabilmesi için,mensuplarımızla birlikte tüm teşkilatlarımız olarak samimi,uyum ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

MEP Şanlıurfa Başkanı Mehmet Özbay, herhangi bir zümrenin veya herhangi bir sınıfın siyasetini yapmadıklarını vurgulayarak, “Ülkemizin, milletimizin Birliği ve dirliği için siyaset yapıyoruz; biz bir aileyiz, aile sevgi ve saygınlığı içinde siyaset yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesile ile partimizin 6’ncı kuruluş yıldönümü ülkemize, milletimize ve Merkez Parti ailesine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 12:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz
Cengiz - 4 yıl Önce

Meb taşeronların iki ay çıkış nedeniyle üçüncü tediyeyi alamıyoruz ve ÇOK mağduruz.

SIRADAKİ HABER

banner195