Title of a News Article

Meşhur işletmeci Kararını verdi...

Meşhur işletmeci Kararını verdi...
banner206
 Şanlıurfa Kültür Derneği Başkanı Aziz Karagöz, memleketi Şanlıurfa’dan AK Parti milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Memlekete hizmet düsturuyla hareket ettiğini belirten Karagöz, Şanlıurfa’nın kültürel ve turistik potansiyelinin ön plana çıkmasını ve şehrin yerli ve yabancı turistler için bir cazibe merkezi olmasını istediğini ifade etti.

Peygamberler şehri Şanlıurfa’nın Balıklıgöl, Göbeklitepe ve sıra geceleri dışında yemek kültürüyle de ön plana çıktığına değinen Aziz Karagöz yaptığı yazılı açıklamada “Şanlıurfa kültürünü başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya tanıtmak, Şanlıurfa halkının ulaşabileceği, sorunlarına çözüm üreten, halkın içinden bir vekili olması gerektiği için;

Doğu ve Batı arasındaki kültürel kaynaşımda köprü vazifesi görmek için, Şanlıurfa genelindeki üretimi yeni projelerimizle daha katma değerli hale getirebilmek için, yeni istihdam sahaları açabilmek için, Şanlıurfa halkının ulaşılabilir, derdine dertlenecek bir milletvekiline ihtiyacı olduğu için milletvekilliğine aday adayı oldum” dedi.

Önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarına başlayacağını dile getiren Karagöz, Şanlıurfa halkının tevecühüne güvendiğini belirtti.

Cnntvhaber.com

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195