Title of a News Article

MHP'den Komşu İl'e çıkarma

MHP'den Komşu İl'e çıkarma
banner206

MHP'nin "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı Diyarbakır’da yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı koordinesinde düzenlenen 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' toplantısı için 2 gündür Diyarbakır'da bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP MYK Üyesi Ömer Çağlar Yılmaz, Uğur Öztürk, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ve beraberindeki heyet Ziya Gökalp müzesi ve  Diyarbakır Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Mukaddes yurdumuzda, mübarek iklimi şehit ailelerimizle birlikte soluduk. Ölümsüz müminlerin kıymetli ailelerine Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediyeleri için teşekkür ederiz.'' ifadelerini kullandı.

Vali Münir Karaloğlu MHP heyetini İçkaledeki Makamı'nda kabul etti.'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı kapsamında Diyarbakır'a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile beraberindeki heyet Vali Karaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.Vali Karaloğlu, Yıldırım ve beraberindeki heyetle görüşme gerçekleştirdi.Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu, Yıldırım ve beraberindeki heyeti Diyarbakır'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yıldırım ve beraberindeki heyet ise Karaloğlu'na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.Ziyarette Yıldırım'a MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MYK üyeleri Necmi Yıldırım, Ömer Çağlar Yılmaz, Uğur Öztürk ile Diyarbakır il başkanı Cihan Kayaalp eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195