Title of a News Article

MHP il teşkilatı iftarlık dağıtımını sürdürüyor

MHP il teşkilatı iftarlık dağıtımını sürdürüyor
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, Ramazan ayına girildiği ilk günden beri her akşam iftar saatine yakın saatlerde ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği dağıtıyor.

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere iftar dağıtımında bulunuyor. MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in hayrına dağıtılan ilk iftar yemeğinin ardından, diğer şehit ülkücüler için de iftar dağıtılıyor.

MHP İl Başkanı Mahmut Güneş’in talimatıyla Ramazan ayı boyunca her gün iftar dağıtımı devam edecek.

Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bakır Bostancı başkanlığında her gün toplanan ülkücü gençler, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofrasına sıcak yemek ulaştırıyor.

İftar dağıtımına ilişkin konuşan MHP İl Başkanı Güneş, “Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Özellikle çevremizde ihtiyaç sahibi olanlar varsa öncelikle onları düşünmemiz gerekiyor. Bizler de MHP İl Başkanlığı olarak böyle bir çalışmanın içerisine girdik ve yemeğimizi kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Ramazan’ın bereketini ve güzelliğini hep beraber yaşamalıyız. Rabbim bu mübarek ayın hatırına yardım ve dayanışmamızı daha da artırsın. Bu hayırda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195